Kiinteistömyynnin kohteet Keuruulla,   kauniissa Keski-Suomessa sekä vehreällä Pirkanmaalla.

Kiinteistömyynnin kohteeni kattavat tontteja, kesämökkejä, omakotitaloja ja asuntoja usein kauniissa järvimaisemissa Keuruulla ja sen ympäristökunnissa . Myynnissä on vaihtelevasti myös maatiloja ja metsätiloja .  

Ota rohkeasti yhteyttä! 

Tarjolla Järvi-Suomen upeimpia kohteita

Kiinteistönvälitykseni toimii Keuruulta käsin. Tunnen Keuruun ja keskisen Suomen upeat järvimaisemat omakohtaisesti. 

Keuruu on järvien ympäröimä, luonnonläheinen ja turvallinen paikka, joka sopii erinomaisesti lapsiperheille. Palvelut ja uudet koulut ovat aivan lähellä. Matkaa Jyväskylään on vain 60 kilometriä. 

Keuruun alueella on satoja järviä. Koko keskinen Suomi on puhtaiden ja raikkaiden järvien ja upeiden maisemien aluetta, josta löydät myös vapaa-ajan asumiseen sopivat kohteet.

Myyn omakotitaloja, osakehuoneistoja, maa- ja metsätiloja ja vapaa-ajan asuntoja. Yhä useampi myynnissä olevista vapaa-ajan asunnoista soveltuu myös ympärivuorokautiseen käyttöön. Tarjolla on lisäksi tontteja, jos haaveenasi on tarttua toimeen ja rakentaa talo tai mökki juuri oman makusi mukaan. 

Kokemukseni ja verkostojeni avulla pystyn auttamaan juuri sinulle sopivan kohteen löytämisessä. Ota yhteyttä, olet sitten ostamassa, vuokraamassa tai myymässä. Tehdään yhdessä unelmastasi totta!

Omakotitalot

Onko omakotitaloasuminen haaveesi? Etsitkö tilavaa asumista, omaa rauhaa ja viihtyisää pihapiiriä? Anna meidän tehdä unelmastasi totta! Meillä on tarjolla erilaisia omakotitalokohteita Keuruulla ja lähiseuduilla, muualla Keski-Suomessa sekä Pirkanmaan alueella.

 

Tutustu omakotitalokohteisiimme tarkemmin ja ota meihin yhteyttä – järjestämme mielellämme sinulle näytön!

 

Tutustu myytäviin omakotitalokohteisiin:

Kirjoita teksti tähän

Tiirinkuja 7, Keuruu Valkeajärvenraitti 11-15, 42910 Pihlajavesi (Keuruu) Kuusipellontie 5, Keuruu Pihlajatie 2, Multia Valkeajärventie 91, Pihlajavesi (Keuruu) Urheilutie 10, Petäjävesi Siepontie 8, 35700 Mänttä-Vilppula (Vilppula) Viitalantie 187, 35800 Mänttä-Vilppula (Mänttä) Konkelotie 20, 42700 Keuruu Jusserontie 96, 42800 Haapamäki, Keuruu Vanha Keuruuntie 32, 42800 Haapamäki, Keuruu

Loma-asunnot

Haaveiletko sopivan kotoisasta mökistä tai tilavasta vapaa-ajan asunnosta keskisen Suomen parhaimmissa järvimaisemissa? Myynnissä on useita upeita kohteita – ja parhaat viedään käsistä todella nopeasti. Ota yhteyttä, niin etsitään juuri sinun mieleisesi kohde. Osa mökeistä ja vapaa-ajan asunnoista soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Kauppoja tehdään läpi vuoden. 

Oletko ajatellut, että edullinen osakehuoneisto Keuruun keskustan ja Keurusselän järvimaisemissa voisi olla helppohoitoinen ympärivuotinen vapaa-ajanviettopaikka Sinulle? Meillä löytyy kesällä uimarantoja, lenkkipolkuja, satamatunnelmaa ja viihtyisiä kahviloita. Talvella hiihdetään jäällä ja laduilla, pulahdetaan avantoon ja nautitaan talvisista maisemista.

Vai onko haaveenasi oma mummon mökki tai piilopirtti perunapeltoineen sitä mitä etsit? Meiltä niitä löytyy.

Tutustu myytäviin loma-asuntoihin: Valkeajärvenraitti 11-15, 42910 Pihlajavesi (Keuruu)

Tontit

Onko unemanasi rakentaa oma talo tai vapaa-ajan asunto alusta asti, juuri oman makusi mukaisesti? Silloin on paikallaan tutustua tontteihin puhtaimmassa ja kauneimmassa Järvi-Suomessa. Meillä on usein myynnissä ranta- ja rantamaisematontteja vapaa-ajanasunnon rakentamisesta kiinnostuneille. Löydät avullani myös sopivan tontin omakotitalollesi. 

Tutustu myytäviin tontteihin Lomarakennustontti Ukkohallassa Vehkoontie 130, 42600 Multia

Maa- ja metsätilat

Myyn myös maatiloja ja metsätiloja keskisessä Suomessa. Haluatko esimerkiksi aloittaa uuden elämän maalla ja etsit siihen sopivaa pihapiiriä maa-alueineen? Kiinnostaako sinua ostaa metsätila tai metsää omistukseesi? Ota yhteyttä, niin selvitetään yhdessä olemassa olevat vaihtoehdot! 

Tutustu myytäviin maa- ja metsätiloihin: tällä hetkellä ei myytäviä kohteita

VUOKRANANTAJA:  OTAN VÄLITETÄVIÄ VUOKRAKOHTEITA  LISÄÄ, KOHTEET TÄLLÄ HETKELLÄ VÄHISSÄ.