Keski-Suomen Kiinteistönvälitys

Kiinteistömyynnin kohteet Keuruulla,   kauniissa Keski-Suomessa sekä vehreällä Pirkanmaalla.

Kiinteistömyynnin kohteeni kattavat tontteja, kesämökkejä, omakotitaloja ja asuntoja usein kauniissa järvimaisemissa Keuruulla ja sen ympäristökunnissa . Myynnissä on vaihtelevasti myös maatiloja ja metsätiloja .  

Ota rohkeasti yhteyttä! Esittelen toimistomme kaikki kohteet.

Tarjolla Järvi-Suomen upeimpia kohteita

Kiinteistönvälitykseni toimii Keuruulta käsin. Tunnen Keuruun ja keskisen Suomen upeat järvimaisemat omakohtaisesti. 

Keuruu on järvien ympäröimä, luonnonläheinen ja turvallinen paikka, joka sopii erinomaisesti lapsiperheille. Palvelut ja uudet koulut ovat aivan lähellä. Matkaa Jyväskylään on vain 60 kilometriä. 

Keuruun alueella on satoja järviä. Koko keskinen Suomi on puhtaiden ja raikkaiden järvien ja upeiden maisemien aluetta, josta löydät myös vapaa-ajan asumiseen sopivat kohteet.

Myyn omakotitaloja, osakehuoneistoja, maa- ja metsätiloja ja vapaa-ajan asuntoja. Yhä useampi myynnissä olevista vapaa-ajan asunnoista soveltuu myös ympärivuorokautiseen käyttöön. Tarjolla on lisäksi tontteja, jos haaveenasi on tarttua toimeen ja rakentaa talo tai mökki juuri oman makusi mukaan. 

Kokemukseni ja verkostojeni avulla pystyn auttamaan juuri sinulle sopivan kohteen löytämisessä. Ota yhteyttä, olet sitten ostamassa, vuokraamassa tai myymässä. Tehdään yhdessä unelmastasi totta!

Asunnot

Etsitkö rivitalo- tai kerrostaloasuntoa? Haluatko asuntosi sijaitsevan aivan palvelujen lähettyvillä vai hieman kauempana, omassa rauhassa? Minulla on myynnissä useita erilaisia huoneistoja esimerkiksi Keuruulla ja Virroilla. Voit valita mieleisesi asuinympäristön ja maiseman. Tutustu jo tänään! 

Tutustu myytäviin asuntoihin

Loma-asunnot

Haaveiletko sopivan kotoisasta mökistä tai tilavasta vapaa-ajan asunnosta keskisen Suomen parhaimmissa järvimaisemissa? Myynnissä on useita upeita kohteita – ja parhaat viedään käsistä todella nopeasti. Ota yhteyttä, niin etsitään juuri sinun mieleisesi kohde. Osa mökeistä ja vapaa-ajan asunnoista soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Kauppoja tehdään läpi vuoden. 

Tutustu myytäviin loma-asuntoihin

Tontit

Onko haaveenasi rakentaa oma talo tai vapaa-ajan asunto alusta asti, juuri oman makusi mukaisesti? Silloin on paikallaan tutustua tontteihin puhtaimmassa ja kauneimmassa Järvi-Suomessa. Meillä on usein myynnissä esimerkiksi rantatontteja ja rantamaisematontteja vapaa-ajanasunnon rakentamisesta kiinnostuneille. Löydät avullani myös sopivan tontin omakotitalollesi. 

Tutustu myytäviin tontteihin

Maa- ja metsätilat

Myyn myös maatiloja ja metsätiloja keskisessä Suomessa. Haluatko esimerkiksi aloittaa uuden elämän maalla ja etsit siihen sopivaa pihapiiriä maa-alueineen? Kiinnostaako sinua ostaa metsätila tai metsää omistukseesi? Ota yhteyttä, niin selvitetään yhdessä olemassa olevat vaihtoehdot! 

Tutustu myytäviin maa- ja metsätiloihin Myynnissä nyt